Sayfalar

31 Temmuz 2012 Salı

Cancun Tatili Sonrasi

  Cancun tatilimiz Miami-Cancun arasi yaklasik bir bucuk saatlik ucusumuzla basladi. Daha onceden internetten havaalanindan otele goturen bir shuttle firmasindan rezervasyon yaptirdim.  Yorumlari okuduktan sonra Best Day adli firmada karar kilmistim iyiki de oyle yapmisim gercekten dedikleri saatte aldilar ve ilk dakikadan sizi tatilde hissettiren bir misafirperverlik ile sizi havalaninda karsiliyorlar.
  Otelimize ulastigimizda tam bekledigimiz gibi bir ortam olmasa da turkuaz denizi ve beyaz kumu gorunce butun olumsuzluklari unutuyorsunuz.  Gittigimiz otel Brezilyali turistlerin istilasina ugradigi icin fazla gurultulu ve kalabalik bir ortam vardi. Havuzda neredeyse hic bos yer yoktu ama zaten oraya kadar gidip havuzda vakit gecirmeye hic niyetim yoktu. Butun gunu dneiz kenarinda gecirmeyi tercih ettim.
   Otelimiz yemekler, kokteyller ve odalarin temizligi konsunda tam puan aldi bizden. Aksamlari otelde yapacak cok fazla birsey yoktu. Biz de Meksikali barmenlerin hazirladigi mojito, pina colada, margarita veya tekila shotlarla gecemizi gecirdik. Ama gece hayatini gormek isteyenleri otelden clublara goturuyorlar. Coco Bongo en unlu club. Acikcasi Miami'den gelen bir vatandas olarak cokta gerekli bir aktivite olmadigini dusunup otelde kafami dinlemeyi tercih ettim.
   Otelin karsisinda cok buyuk acikhava bir alisveris merkezi vardi-La Isla Mall-. Amerika'da olmayan pull&bear gibi markalari burada bulabilirsiniz. Fiyatlar Turkiye'ye kiyasla daha uygun. Her yerde genellikle dolar ve euro geciyor. Kocaman bir hediyelik esya dukkani var. Buradan bir meksika sapkasi almadan cikmayin derim.
  Ve tabiki de Meksika'nin meshur ickisi tekila. Biz duty freeden almayi tercih ettik. Bildigimiz butun iyi markalarin aslinda iyi tekila olmadigini ogrendik. Iyi tekilanin ustunde %100 agave yazmaliymis. Meksikali saticinin onerisiyle Don Augustin marka tekila aldik bi de tabii rum.

   
Tatilimizi 3 gune sigdirmaya calistigimizdan  plaj disinda cok fazla aktivitemiz olmadi. Otellerde hersey dahil oldugu icin yemek veya icmek icin disariya cikmaya gerek gormuyorsunuz. Ama vaktiniz olursa Xcaret parkina gidin derim. Gittiginizde butun gununuzu oraya ayirmaniz gerekir. Dalmayi dusunuyorsaniz Cancun'daki en iyi yer oldugunu soyluyorlar.Bu da web sitesi http://www.xcaret.com/

Web siteleri:
Best Day Shuttle : http://www.bestday.com/Transfers/Cancun/?asoc=adtc&gclid=CKGe2Py1xLECFQeR7QodOgcA8Q

Oteller : Kaldigim otel: http://park-royalhotels.com/
Gorup begendigim oteller:
 http://www.me-cancun.com/  genc arkadaslarin hosuna gidecek beach partilerin yapildigi otel.

http://www.westin-lagunamar.com/

Gorup begenmedigim oteller:
http://www.oasisbeachcancunhotel.com/?keyword=oasis%20cancun&utm_source=google&utm_medium=ppc

En unlu gece clubu :  http://www.cocobongo.com.mx/coco2010/inter/main/1/

Hiç yorum yok: