Sayfalar

24 Haziran 2011 Cuma

Neler oluyor Amerikanya'da?




*Amerikanyada Turk gencleri niye hep basarilidir? cok mu zekiyiz yoksa amerikanyali gencler cok mu aptal oldugu icin biz onlarin yaninda zeki gorunuyoruz?? Aslinda o yavrucaklarda aptal degil de ulen lise sonda biz dotumuz sandalyeyle butunleserek ders calisirken onlar yok prom night ti yok senior picnic, yok senior night yok senior bok pusur takiliyolar bende calismam boyle rahatlikta.




*Amerikanyada niye insanlar her bi boka sorry der? tamam hic birinin gercekten sorry demedigini biliyoruz ama bi kelime nasil bu kadar degersiz olur?? biz de nedir: ozur dilemezse asla affetmem gibi cumleler kurariz o kadar onemlidir yani ozur dilerim demek. ben o yuzden artik pardon dicem zaten burasi Miami latinolar paso oyle diyoo bende oyle dicem yok sorry morry




*Amerikanyada niye bi ise,okula, veya resmi biseye basvururken hep a$I larimiz sorulur? hele o karma asi yok mu yaktin beni.cocukken olduk bitti niye hala her yerde karsima cikiyorsun? yok illa kanitla oldun mu olmadin mi? tamam bi kere rica minnet yollattik Turkiyeden a$I gecmisimizi. ama pazartesi gunku karsimiza cikan vaccine history durumunda dedik vur doktor vur anasini satayim eve geldik 5 ayri a$I deligi vardi kolda. ah bu Amerikanya insani ne hallere sokar.




















Hiç yorum yok: